EVANKELISTA ESTER AILI HEINONEN

Ester Aili Heinonen tuli uskoon vuonna 1976. Voitelun ja armolahjan nykyiseen palvelutehtäväänsä hän sai Jerusalemissa vuonna 1982. Lehtimajajuhlilla pidetyssä tilaisuudessa eräs pastori julkisesti profetoi Ester Ailille, että Jumala oli antanut hänelle tehtävän julistaa evankeliumia ja parantaa sairaita kaikkialla maailmassa, minne vain Jumala johdattaa. Ester Ailin oli vaikea järjellään ymmärtää tätä sanomaa, ja hän päätteli, että tuleva arki tulisi osoittamaan, oliko sanoma totta vai ei.
Kyseinen pastori oli profetoinut, että työ tulisi alkamaan lapsista. Näin todella tapahtui, kun Ester Aili kutsuttiin rukoilemaan pienen tytön puolesta, jolla oli synnynnäinen lonkkavika. Ennen kuin Ester Aili ehti edes laskea kätensä tytön päälle, Jumala paransi hänet. Tämän jälkeen puhelimet alkoivat soida ja apua tarvitsevia ihmisiä alkoi virrata Ester Ailin ja Markun kotiin.
Miehensä Markun rohkaisemana Ester Aili päätti vastata Jumalan antamaan kutsuun, ja palveli evankelistana Turun helluntaiseurakunnassa vuoteen 1990, minkä jälkeen hän siirtyi kiertäväksi evankelistaksi. Ester Aili on julistanut evankeliumia monissa eri maissa ympäri maailmaa, ja Jumala on parantanut hänen kauttaan monia sairaita. Omien sanojensa mukaan Ester Aili on koti-ihminen, joka ei erityisemmin nauti matkustamisesta. Siitä huolimatta hän haluaa julistaa evankeliumia kaikkialla, minne Pyhä Henki hänet johdattaa. Hän on myös kirjoittanut kaksi kirjaa: “Kaikki elämäni värit” ja “En voi enää vaieta“.
Katso Ester Aili Heinosen haastattelu Jumalan juoksutytöt -ohjelmassa TV7-kanavalla.


PASTORI HANNU VIRTA


Hannu Virta tuli uskoon vuonna 1990. Koettuaan kutsun Jumalan valtakunnan työhön Hannu ryhtyi opiskelemaan teologiaa, ja hänellä on Walesin yliopiston myöntämä Master of Theology -tutkinto. Armoitukseltaan Hannu on opettaja. Hänen kutsumuksensa on palvella ja auttaa ihmisiä siten, että jokainen voisi löytää Jumalan erityisen suunnitelman omaa elämäänsä varten ja ottaa käyttöön Jumalalta saatavat armolahjojat. Hän on kirjoittanut kirjan "Taistelu sydämestä". Hannun ja hänen vaimonsa Ullan elämän tärkein päämäärä on päästä taivaaseen ja viedä mahdollisimman monta ihmistä mukana.

Katso Hannu Virran haastattelu Kirjailijahaastattelu-ohjelmassa TV7-kanavalla.
 

 

Powered by Aava 3